קיבוץ גבעת חיים מאוחד

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/06/2013 | 20:50 | מאת: אורי מור

האם שרירי צוואר תפוסים יכולים לגרום לכאבי ראש . הערה: שתית קפה שחור מורידה את הכאב לכמה שעות. כאבי הראש נעלמים בשנת הלילה ומופיעים מחדש בבוקר שקמים. בתודה למפרע אורי מור

02/06/2013 | 08:05 | מאת: עודד גבע

שלום לך, שרירי צוואר תפוסים בהחלט יכולים להוות גורם לכאב ראש. לקפה יש אפקט ממריץ ולכן יכול להשפיע לשיכוך זמני של הכאבים. שרירים, ככל דבר אחר בטבע, מתכווצים בקור. לכן בלילה, כשאתה מכוסה בשמיכה והטמפרטורה שלהם חמימה הם מתרפים והכאב פוחת. עם זאת, בקימה מהמיטה בבוקר יש התקררות-מה ולכן מורגש הכאב. לכן חשוב תמיד לשמור את המקום חמים כדי לרפות את השרירים ובכך להפחית את הכאב עד להחלמתו המלאה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש