טיפול באדם בקומה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

11/09/2012 | 15:28 | מאת: יוני

שלום רב, רציתי לשאול אם ידוע לך, על טיפול אפשרי לאשה צעירה ששרויה בקומה (פגיעה בגזע המוח) בתאונה. היא נושמת בכוחות עצמה, אבל הראש מוטה אחורה כל העת, וזה בניגוד לעקרון של שיטת אלכסנדר, קדימה ולמעלה, האם יוכל לדעתך לסייע במשהו, לטפל ביציבה הלקויה בשיטת אלכסדר, או אחרת כגון כירופרקטיקה וכדומה?

12/09/2012 | 08:15 | מאת: עודד גבע

שלום רב, הטיפול הטוב ביותר לעניות דעתי הוא קרניוסקראל, כי הוא היחידי שמתרכז בראש והוא עדין ובטוח ביותר.

12/09/2012 | 12:02 | מאת: יוני

גם אני חשבתי על קרניו סקראל אבל זה לא ישנה את תנוחת הראש. האם כדאי לנסות לשנות את תנוחת הראש המוטה לאחור ע"י משענת מתאימה?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש