סיאטיקה, Drop Foot ו- CTS

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/09/2010 | 15:37 | מאת: אלי

כל השלושה אובחנו אצלי. MRI ע"ש מותני יצא תקין עשיתי EMG ואובחן שיש לי רדיקלופתיה כרונית S1 משמאל עם דנרבציה אקוטית. אני ממתין כרגע לתור של MRI מח + MRI ע"ש צווארי. בינתיים אני סובל ומתקשה בפעילויות יומיומיות ביד וברגל. יש מה לעשות להקלה/טיפול עד לקבלת התור+הפיענוח+ביקור חוזר אצל האורתופד (תהליך של כחודשיים)?

16/09/2010 | 11:00 | מאת: עודד גבע

שלום רב, טיפול קרניו סקראל יכול להועיל לך בהקלת הכאבים. נסה למצוא מטפל בסביבת מגוריך. ייתכן שגם דיקור ממטפל טוב ברפואה סינית. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש