אתמול הייתי המון מול המחשב ואז הלכתי לישון ומתוך

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/12/2009 | 11:37 | מאת: שני

שינה הרגשתי פלאק בצוואר תפיסה רצינית ביותר ואני לא יכולה להזיז את כל הצד הימיני בצווארמה לעשות??? שוב משהו חם או משהו קר ? הדבר היחיד שאני עושה זה מעט מסאג' לעצמי בצוואר עם משחת בנגיי אבל אני לא יודעת מה טוב ומה לא ..הצוואר עדיין תפוס ומלווה בכאבים כל תזוזה קטנה מה עושים? בתודה שני

24/12/2009 | 08:30 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, עדיף במצב זה לחמם את המקום חימום עדין - לשמור אותו חם בעזרת צעיף ומידי פעם אפשר לחמם בעזרת מטלית ספוגה במים חמימים. העיסוי יכול גם כן להוסיף, אך חשוב שיהיה הדרגתי ועדין. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש