מיואשת..

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

13/09/2009 | 02:13 | מאת: אושרת

שלום רב, אני סובלת מכאבי ראש חזקים עד לכדי תחושה של שריפה בחצי ראש הימני שלי. הכאבי ראש הללו נמשכים כבר מס' שנים (היום היני בת 27) ונאמר לי כי אני סובלת ממגרנה. היום אני נוטלת אקסידול או אקמול פוקס (הם עושים לי הכי פחות תופעות לוואי משאר כדורי המגרנה בעלי המרשם) בכמויות רבות (ישנם מקרים של 6 כדורים ביום) כשבמצבים קיצוניים שלי זה קורה שלוש פעמים בשבוע. לאחרונה, התחלתי לחקור את מקור הכאב, ושמתי לב כי הכאבים מתחילים כאשר אני מתעוררת בבוקר עם צוואר תפוס בצד ימין (הוא נתפס לי רק בצד ימין) ואז אני חשה כאבי ראש ברכה הימנית שלי ובחילות רבות (תחושות פשוט נוראיות). האם יכול להיות שהכאב אכן נובע מהצוואר ולא מדובר במגרנה? כיצד ניתן להבחן אם יש לי איזו שהיא דלקת כרונית? ואם כן, כיצד לטפל בה? חשוב לי לציין כי בזמן כאב אני מבצעת מתיחה בצוואר, חשה הקלה אך הכאב נמשך.(כמו כן, עשיתי צילום צוואר והרופא מסר כי הצילום תקין) לתשובתך אודה, בברכה

13/09/2009 | 07:35 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, ייתכן מאד כי מקור הכאבים הוא בצוואר. בצוואר עוברים כלי דם ועצבים גדולים וחשובים וכאשר יש בעיה בעמוד שדרה צווארי זה משליך על הראש. רצוי לטפל בקרניו סקראל המטפל גם בראש אך ייתכן שגם כירופרקטיקה תועיל. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש