בעקבות תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/03/2007 | 22:17 | מאת: רותי

בס"ד שלום לך עודד לפני כשבועיים בין ה-17.2.07-18.2.07 בלילה עברתי תאונת דרכים, כתוצאה מכך עברתי זעזוע מ'ח, איבוד הכרה, ואושפזתי למשך 36 שעות. מאז כל הגוף כואב לי, אני חלשה מאוד, יש לי ככל הנראה סדק בכתף ימין, ובמיפוי עצמות שערכו לי לאחר כארבעה ימים התברר כי יש קליטה מוגברת מאוד בסקפולה השמאלית לבין ה-SPIN , ובמרפק ובשורש כף היד. יש לי כאבים איומים בגב, ובמרפק, בכתף וכאבי ראש איומים (שאיני יודעת אם זה קשור אליך). האורטופד שלח אותי לצילום רנטגן של שורש כף היד ולא התגלה שבר כלשהו. האם אני יכולה לפנות למישהו אלטרנטיבי שיעזור לי או נטורפת משהו שיקל עלי את הכאבים שיש לי. אני גרה בכרמיאל, אולי אתה מכיר מישהו באזור? תודה רותי

06/03/2007 | 09:03 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, רותי, צר לי לשמוע על התאונה שעברת. זה אך טבעי שיהיו לך כאבים בכל חלקי הגוף, ויש סבירות גבוהה שיש קשר ביניהם, בוודאי בכל הקשור לראש. כאבי ראש יכולים בהחלט להיות תוצאה של זעזוע מוח. זה נושא לטיפול, אך ייתכן שיהיה צורך להמתין מעט. צריך לתת לגוף להרגע מהטראומה שחווה עם מנוחה רבה ככל האפשר, וכך יוכל להתחיל לרפא את עצמו. אשלח לך בדו"אל את מספר הטלפון שלי ואשמח לייעץ לך אישית ולא מעל דפי הפורום, מפאת ריבוי הפרטים הנדרשים ופרטיות המקרה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש