מיגרנה בשבת בבוקר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

06/09/2009 | 16:10 | מאת: ציפ

המיגרנה בשבת נובעת מחוסר בקפאין הנובע מההתעוררות המאוחרת ולא מעודף השינה

07/09/2009 | 13:16 | מאת: עודד גבע

שלום לך, חשוב להבחין בין כאב ראש ומיגרנה. מיגרנה היא תופעה כרונית וצריכה להיות מטופלת ככזאת.

07/09/2009 | 15:30 | מאת: גילה

הי מיגרנה מתחילה ממתחים קודם כל רצוי לאזן תזונה נהפוך לא צריך קפאין כדי להוריד מתחים יש המון שיטות אשמח לעזור גילה

08/09/2009 | 01:42 | מאת: רן

ישנה אפשרות שאשנים אשר נועלים לסתות או חורקים שיניים בזמן השינה קמים בבוקר עם מיגרנה. ביום שבת כאשר ישנים קצת יותר, המיגרנה חזקה יותר . ניתן לפתור לחלק גדול מהסבולים את הבעיה עי שינה עם סד לילה בשם nti אשר עושה רופא השיניים

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש