מכה בראש האם זה קשור לצוואר?

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/04/2009 | 21:45 | מאת: נסיך

לעודד מנהל הפורום האם חבטה עזה בראש יכולה להקרין כאבים על הצוואר או להפך? ספגתי מהלומה עזה בראש ויש כאבים מתמשכים בכל פעם באיזור אחר שוחחתי עם ד"ר רפי קרסו שאמר שמדובר בחבלה גולגלתית. הומלץ לי על טיפולי פיזותרפייה בקו"פח האם זה יכול לשפר את המצב? אודה לעזרתך חג שמח

06/04/2009 | 09:28 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, החבטה בראש בהחלט משליכה על הצוואר. הזעזוע יורד מהראש במורד עמוד השדרה הצווארי ומשפיע בצורה של כאבים. זה יכול לקרות, כמובן, גם בכיוון ההפוך. טיפולי פיזיותרפיה אולי יקלו מעט אך לא יפתרו את הבעיה. נדרש טיפול עדין לאזור הראש והצוואר, שהוא מקור הבעיה. טיפול קרניו סקראל יכול להועיל לך מאד. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש