תוצאות בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

29/03/2009 | 21:05 | מאת: הילה

שלום רב, לאחרונה ביצעתי בדיקת סי טי ראש עקב מיגרנות חזקות שחוזרות. בתוצאה נכתב כי "קיים מוקד מסוייד באזור הפורמינה ע"ש מונרו מימין", לא הוסברו לי התוצאות, אשמח להבין מה זה אומר? מה הסכנה בסיטואציה כזו? תודה רבה, הילה.

30/03/2009 | 10:04 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, דרשי מהרופאים הסבר מפורט על האיבחון ועל השלכותיו. זו זכותך והם חייבים לספק לך הסבר ממצה. הם נתנו את חוות הדעת ולכן הם יודעים במה מדובר. אני אינני יכול לחוות דיעה על צילום שלא ראיתי במו עיניי. גם אינני יודע האם המוקד הוא בכלי דם או לא. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש