צוואר תפוס

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

24/02/2009 | 16:24 | מאת: מלי

שלום. ביום שבת האחרון החלו לי כאבי צוואר חזקים ביותר, עד כדי כך שבערב התעלפתי. בבוקר שלמחרת, כאשר קמתי מהשינה, שוב התעלפתי.. רציתי לדעת האם זו תופעה שכיחה הנלווית למקרים של צוואר תפוס. (במרפאה הרגיעו אותי שזה יכול לקרות, אך בכל זאת אני רוצה להיות רגועה...)

24/02/2009 | 16:48 | מאת: עודד גבע

שלום לך, כן, זה יכול לקרות, כי יתכן ויש לחץ בצוואר על העורקים המוליכים דם למח. לכן המלצתי היא לפנות לטיפול קרניו סקראל, כירופרקטיקה או דיקור בהקדם. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש