כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

13/12/2008 | 21:19 | מאת: מיטל

שלום ד"ר, אני בחורה בת 27 העובדת בתחום המחשבים. מזה כשנה שאני סובלת מכאבים באזור השכמות והכתפיים , המורגשים הרבה יותר בכתף ימין. בחודשים האחרונים הכאבים נעשו תכופים יותר והחלו גם כאבים בצוואר וביד ימין(בעיקר בתנועות הרמה ובנהיגה). עשיתי צילום ובדיקת אולטרסאונד של הכתפיים שיצאו תקינים. האורתופד הפנה אותי לפיזיותרפיה. הפיזיותרפיסט אמר שלדעתו הבעיה מתחילה מהצוואר. טיפולי הפיזיותרפיה גרמו לשיפור בכאבים, אבל הכאבים לא חולפים לגמרי. ניסיתי גם טיפולי שיאצו שלא פתרו את הבעיה. לאחרונה הגעתי לרופא טבעוני שאמר שאני זקוקה לסדרה של 15 טיפולים שיכללו כ-30 סוגים שונים של טיפולים. בטיפול הראשון (שארך כשעה) הוא השתמש בטיפול בעזרת גלי הלם, בדיקור, בעיסוי, במגנטים חמים ובאולטרסאונד. רציתי לדעת מה עלי לעשות בכדי שהכאבים יחלפו לגמרי? האם זה לא להזיק להשתמש בכל כך הרבה שיטות בטיפול אחד? האם שיטות אלו יכולות להועיל במקרה שלי? תודה מראש, מיטל

15/12/2008 | 15:34 | מאת: עודד גבע

שלום לך, הבעיה מתחילה בישיבה הממושכת על כיסא שודאי אינו מהמשובחים התומכים בגב התחתון כראוי. ריבוי טיפולים מהסוג שהזכרת לא יפתור את הבעיה לחלוטין, אולי רק יקל במשהו. אם תפני לטיפול עדין כקרניו סקראל הוא יעשה את העבודה טוב יותר ובזמן קצר יותר. בהצלחה.

15/12/2008 | 23:11 | מאת: מיטל

תודה רבה על התגובה. האם תוכל לפרט מהו הטיפול קרניו סקראל שהזכרת והיכן מבצעים אותו?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש