מיואש ואף אחד לא עוזר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

26/02/2007 | 08:07 | מאת: אברהם

שלום לך דוקטור אני מזה 4 חודשים סובל מבעיה שקשה לי לתאר אותה אני מרגיש דלקת בגב עליון בצד שמאל שמונעת ממני לזקוף את הצוואר מה שפוגע מאוד ביציבה ובמראה התיעצאתי עם אורטופד הוא שלח אותי לעשות צילום רנגטגן הוא ראה ואמר שהכל בסדר ושאין כל בעיה הוא נתן לי לעשות צילום CT ובתוצאות היה כתוב שיש לי SPINA BIFIDA S1 חבויה ואובדן הלורדוזיס המותני שזה ממש לא קשור לאזור שאני סובל בו ונראה שאף אחד לא רוצה לעזור לי ומסתכלים עלי כאילו על אידיוט האם תוכל להגיד לי למה הבדיקות לא מראות את הדלקת שיש לי??? והאם אתה יודע מה המחלה שאני מספר לך עליה?? תודה רבה אשמח לתשובה במהרה

27/02/2007 | 10:30 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אברהם, מפנייתך עולות בי שתי שאלות: 1. מדוע החלטת שזוהי דלקת? האמנם אין אפשרויות אחרות? 2. מדוע סבור אתה שאין רוצים לעזור לך? אולי אין ביכולתם לעזור לך? ובכן, אין כל מניעה שהכאבים מהם אתה סובל באזור השכמה השמאלית, מקורם גם בחומצת חלב המצטברת באזור השכמה. אפשרות נוספת היא שרירים תפוסים. אך ייתכן בהחלט שיש קשר בין תוצאת הסריקה הממוחשבת לבין הכאבים. רוצה לומר שהכאבים לא מורגשים תמיד באזור הפגיעה עצמו. תיתכן מאד אפשרות שהפגיעה היא במקום אחד, אך המיחוש יהיה במקום אחר לחלוטין. זו היא תכונתו הבולטת של גופנו, ולכן חשוב טיפול הוליסטי ולא מקומי. אין באפשרותי, על סמך הנתונים שסיפקת, לדעת בוודאות איזו אפשרות היא הנכונה, או שמא המקרה הוא אחר לחלוטין, קרי אפשרות אותה לא הזכרתי כלל. רק בדיקה יכולה לאפשר קביעה מדוייקת. בהצלחה.

01/03/2007 | 18:54 | מאת: אברהם

קודם כל תודה רבה שהתיחסת לשאלתי שכחתי לציין שלפני חודש ניסיתי פיזיטרפיה וזה לא עזר ... אני מרגיש כאילו משהו תפוס אצלי בגב כאילו הכניסו לי את הצוואר לתוכי ואז נעלו אותו ואני לא יכול להוציא אותו ולזקוף. אזור שמאלי עליון רדום ונוקשה..... כל הזמן הממושך הזה מזה שאני סובל לא עשיתי נשימה 1 עמוקה בלי לשמוע קליק בתוכי.... פוגע מאוד בחיי היום היום ממה בא הקליק ?? ואיזה דרכים יש כדי להפסיק אותו ?? או שהקליק בא מבעיה כלשהי ושצריך לטפל בה ???? תודה רבה לך על היתיחסות !

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש