טיפול לפריצת דיסק שונה מיניתוח

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/10/2008 | 22:21 | מאת: כרמיאלי מבוגר

שלום רב אבי בין 77 .קבל לפני חצי שנה פריצת דיסק בגר תחתון ..וגם סובל מניוון חוליות תחתונות .אחר מספר שבעות .טיפול בפיזוטרפיה .דיקור סיני ,כרופרקטיקה ..חזר אבי לתפקד בצורה סבירה ..אולם עדין סובל מכאבים רופא מומחה לעמוד השידרה .המליץ על ניתוח ..רופאת המישפחה .אמרה מוקדם עדין לנתח .העם יש טיפולים נוספים .לטיפול ....שמעתי על טיפול בלייזר רך.מה עוד קים ..מדובר בתושב חיפה ..חבר קוופת חולים כללית.

24/10/2008 | 09:04 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, קיים גם טיפול קרניו סקראל, שהוא עדין ביותר אך אפקטיבי במיוחד ומתאים גם למבוגרים עם פריצת דיסק גם אם היא במצב אקוטי. בשיטה זו מטופלים גם חולי אוסתיאופורוזיס. על הטיפול תוכל לקרוא בכתובת: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש