כאב עייפות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

28/08/2008 | 17:24 | מאת: שי

שלום יש לי עייפות כרונית מאז שביטלו את הכדור ואחריו גם ניטן יש לי כאבים עם בכתף ובמרפק משנת 82 אני משתמש במשכחי כאב לא עוזר אישפז אחרון הוחן גאוט שאלתי מה עלי לעשות ביחס לכאב והעייפות? אני ספקן ביחס לגאוט כי מ82 היום כאבים רק בכתף ובמרפק מתאונה תודה.שי

29/08/2008 | 08:56 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, ייתכן ויש קשר בין התופעות, אך זאת ניתן יהיה לומר רק לאחר בדיקה. בכל מקרה, טיפול אוסתיאופטיה יכול להועיל או לחילופין טיפול קרניו סקראל. תוכל לקרוא עליו בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש