טופמקס

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

04/03/2008 | 10:53 | מאת: מודאגת

שלום רב! אתמול רופא הנוירולוג שלי הציע לי לקחת טופמקס כתרופה לטיפול מונע במיגרנה ,אבל אני נסיתי לקחת ,והוא קצת השפיע, אבל כול הלילה הרגשתי רע מאוד ,היו לי הזיות , חוסר ראיה ,חולשה מוחלטת, כאבי בטןוסחרחורות חזקות לא ידעתי לאן אני הולכת וגם חשבתי דברים שאני לא רוצה ולא מתכוונת לחשוב. אני לא יודעת מה לעשות הרופא אמר לי לקחת אותם שבועיים 25 מ"ג אבל הוא לא נמצא היום ואי אפשר לדבר איתו, וגם המיגרנות האלו חזקות ואני לא יודעת מה יותר גרוע ,זה קשה כל זה ,אני לא יכולה יותר. דיברתי עם האחות של מחלקת נוירולוגיה ,והיא אמרה לי להפסיק בהחלט לקחת את הכדור הזה. אבל מה יהיה האם כול החיים אצטרך לסבול מיגרנות? ועוד כאלו חזקות כל יום? תודה על תשובתך. יום טוב.

04/03/2008 | 13:27 | מאת: עודד גבע

שלום לך, טוב עשית שנשמעת לעצת האחות והפסקת לקחת את הכדורים. כנראה את מגיבה להם קשה, ואז חובה להפסיק. יש פתרונות אחרים ברפואה המשלימה כגון קרניו סקראל, סו ג'וק, דיקור וכו'. בהצלחה.

04/03/2008 | 23:29 | מאת: מודאגת

שלום ד"ר יקר! תודה על תגובתך המהירה, טוב לשמוע שאני פועלת על ידי האיסטיקטים הנכונים שלי. אולם אם אני מפסיקה ליטול כדורים, המיגרנות שולטות עליי . כדי לנסות דיקור סיני? זה כואב או לא ממש ? מה אתה ממליץ? לילה טוב .

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש