טיפולים בפריצת דיסק מותני

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

27/01/2007 | 19:55 | מאת: אביבית

שלום רב לעודד גבע, אני סובלת מפריצת דיסק מותני מזה מספר שנים. טופלתי על ידי לייזר רך, זריקות הומופטיות בשילוב דיקור אך כל זה ללא הצלחה. שאלתי: איזה פתרון אתה ממליץ שיוציא טןתי הכי מהר מהבעיה הנ"ל. בתודה מראש אביבית

28/01/2007 | 08:56 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אביבית, כל הטיפולים שעברת אינם יכולים לעזור, שכן הם אינם פותרים את הבעיה. כל עוד הבעיה קיימת סביר להניח כי יימשכו הכאבים. השיטות שהזכרת מטפלות בסימפטומים ולא בבעיה. לצורך עידוד של פתרון הבעיה יש לטפל מערכתית בכל עמוד השידרה, ולא להסתפק בטיפול מקומי. לצורך זה ממליץ אני לך לפנות למטפל מומחה בקרניו סקראל. כוונתי היא למטפל אשר עובד בפועל בשיטה ויש ברזומה שלו השתלמויות נוספות וניסיון רב. אוכל להמליץ לך על מטפלים הקרובים למקום מגורייך. בהצלחה.

07/04/2007 | 14:49 | מאת: אן

אני סובלת מפריצת דיסק בצוואר . קיבלתי זריקות וטיפול בכדורים (פלאש טאב ועוד) אני עוברת טיפול בדיקור להפחתת כאבים ,זה עזר קצת אך היום הכאבים חזרו במלא עוצמתם .השלב הבא שהרופא המליץ זה זריקת אפידורל לצוואר . שאלתי היא אם ידוע למישהוא על טיפול אלטרנטיבי לפני זריקת האפידורל ?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש