בעיות גב בזמן הריון

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

09/01/2008 | 16:52 | מאת: עינת

שלום רב ברצוני לדעת מה אפשר לעשות אני סובלת נורא מכאבי גב אני בחודש 6 עם משקל די גבוה 106 קילו , ויש לי כאבי גב איומים במיוחד כשאני שוכבת במיטה או יושבת ישיבה ממושכת אני חשב בכאבים העצם הזנב. בזמן שכיבה לבוא במצב ישיבה ממש קשה לי יש לי כאבים עזים ולוקח זמן לגב להיתישר. כמו כן ברצוני לקנות מזרן טוב שיעזור לי עם בעיות הגב מה הייתה ממליץ מזרון קשה או רך ? תודה מראש

10/01/2008 | 09:07 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, ככלל, תמיד עדיף מזרון קשה, שכן הוא תומך בגב טוב יותר. עליך פשוט להיות סבלנית. הכאבים במצבך טבעיים ונורמליים ויחלפו או יוקלו משמעותית לאחר הלידה והירידה במשקל. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש