שלום בעקבות כאבים נוקשים ולוחצים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

12/12/2007 | 17:49 | מאת: אופיק

בצוואר והרגשה של הראש כבד כמו משקולת ותקוע . גם במצב שכיבה המצב לא נעים. כירופרקט לא משנה את ההרגשה. זה גורם לעייפות ותשישות סחרחורות בחילות והקאות.. החלטתי שאם יש כדורים או משהו כזה שיכול להרגיע אז אתחיל לקחת.. השאלה היא מה לקחת? זה יכול להיות שרירים תפוסים זה יכול להיות התכווצויות, וזה יכול להיות דלקת.. זה מאזור הכתפיים עד למעלה..משני צידי העורף.. אז בדקתי קצת והבנתי שיש ככה: נורופן ג'ל לכאבי שרירים ופרקים http://www.nfc.co.il/Archive/0012-D-141014-00.html?tag=10-52-47 כדורי נורופן כדורי מוסקול יש חומר נגד כאבי שרירים. פלסטר דרגון , מדבקות מחממים.. במה להתחיל? פיזיוטרפיה וכל זה לא ממש עזר.. וזה מציק.. האם זה דברים שעוברים בסופו של דבר? והאם הטיפולים של הכדורים יכולים להעביר את זה אחת ולתמיד? לכדורים האלה צריך מרשם רופא? תודה רבה. ממתין לתגובה.

13/12/2007 | 08:43 | מאת: עודד גבע

שלום רב, כדורים לא פותרים את הבעיה אלא רק מתגברים (אם בכלל...) על הסמפטומים. טיפול כירופרקטיקה לא הועיל לך כי אינו מטפל בראש אלא בעמוד השידרה הצווארי בלבד. אתה זקוק לטיפול המשלב עבודה על הראש, שהוא קרניו סקראל. אתה מוזמן לקרוא עליו בלינק הבא: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

13/12/2007 | 20:01 | מאת: אופיק

הכירופרקט יודע שיש בראש והוא אמר שהוא ינסה לעזור... הטיפול הזה שהבאת כמה טיפולים זה וכמה זמן נערך טיפול? זה גם לדלקות במידה וזה דלקת? תודה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש