כאבים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/12/2007 | 12:22 | מאת: זיו

לד"ר שלום רב. אני בן 24 ,גובה 175 שוקל 75. כרגע לא מתאמן במשך 5 חודשים.ולא עושה פעילות ספורטיבית. במשך שבוע ימים יש לי כאבים באזור הלב עם חום ויד שמאל כל הזרוע והיד חום עם הרגשה שהיד משותקת.מדיי פעם יש עיקצוצים בצוואר .וכתף שמאל גם כואבת האם יכול להיות שהתקררתי ונהיה לי שם שריר תפוס או דלקת? לפי מה שאני תיארתי זה נשמע כמו דלקת,שריר? אולי קשור לצוואר או חוליות. אשמח לתגובה זיו

02/12/2007 | 09:10 | מאת: עודד גבע

שלום לך, המלצתי לך: גש לרופא - ומייד! הסימפטומים שאתה מתאר יכולים להעיד על אפשרות של התקף לב קל. גש להיבדק ולוא גם כדי לשלול אפשרות זו! אם בלב הכל תקין, ייתכן שזו דלקת ריאות. אם אפשרות זו גם תישלל, פנה אלי שנית. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש