כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

19/10/2007 | 18:18 | מאת: ניר

שלום, אני סבלתי במשך כל השבוע האחרון בכאבי ראש איומים שלא הפסיקו גם לאחר טיפול שמרני של אנטיביוטיקה.היום בבוקר (לאחר שסוף סוף הצלחתי לישון) קמתי והכאב כמעט ונעלם.. מה עלי לעשות? האם לבקש לבצע צילום ראש? בתודה מראש, ניר

21/10/2007 | 13:25 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אנטיביוטיקה אינה עוזרת לכאבי ראש! היא לא נועדה לכך. שמח שהכאב חלף. ייתכן שהוא נבע מהתייבשות או מחום. כרגע אינך צריך לעשות דבר. אם הוא יישנה בצורה ובמידה דומות פנה לרופא לצילומים, אך לא כרגע, כי ייתכן והוא היה חד פעמי. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש