עקמת מתבגרים אצל הבת שלי

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

28/10/2020 | 17:39 | מאת: אמא

שלום הבת שלי סובלת מעקמת ..היא בת 14 וחצי.. ב 9/2018 היתה עם 15 דרגות הרופא ביקש ליזור רק אחרי שהיא מקבלת מחזור.. ב 2/2019 קיבלה מחזור וביוני הלכנו לרופא עם צילום רנטגן והוא אמר שהעקמת כבר הגיעה ל 23 דרגות.. הוא ביקש לחכות עוד כמה חודשים ולחזור אליו.. כרגע היא כבר עלתה 8 דרגות תוך 4 חודשים וחצי ( צילום באוקטובר ) היום היא עם 31 דרגות עקמת ( מ 3l-10d..ריסר 0 הרופא המליץ על מחוך לתקופת ניסיןן של 4 חודשים רציתי לברר איתך אם אכן המחוך הוא האפשרות היחידה לפני ניתוח? מה עם כירופרקט? האם הוא יכול לעזור?

29/10/2020 | 15:10 | מאת: עודד גבע

שלום רב, אינני יכול לומר לך בוודאות אם כן או לא. מצאי כירופרקט מנוסה מאד והתייעצי איתו. בהצלחה!

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש