ראש זז רועד + סחרחורות שיוט

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

07/06/2020 | 00:38 | מאת: שלי

אם אני יושבת לא יכולה ללא תמיכה לראש מרגישה שהראש זז או נופל אחורה ומרגישה סחרחורות. הייתי אצל נוירולוג שלל בעיה נוירולוגית הייתי אצל אף אוזן גרון שלל בעיה באוזניים. אני בת 32 וזה ממש מפריע לי ביום יום. האם זה יכולה להיות בעיה בצוואר?

07/06/2020 | 07:41 | מאת: עודד גבע

שלום רב, מקור הבעיה יכול להיות בצוואר, בעמוד השדרה או אפילו באגן. אם את יושבת שעות מרובות מול מחשב, לדוגמה, זה עלול להשפיע וליצור את התחושות שהזכרת. אם זה המצב, השתדלי להתנועע לעתים קרובות ולקום מהכיסא. אם לא פני לטיפול קרניוסקראל או כירופרקטיקה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש