סובלת מכאבי גב בקו החזיה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

12/10/2019 | 16:38 | מאת: חגית

היי, בת 36 סובלת מזה חצי שנה מכאבי גב, הכאבים באים לביטוי בגובה פס החזיה, בעת כימור הגוף ומתיחה, בעת מתיחת הכתפיים אחורה וקירוב השכמות בישיבה זקופה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני עוסקת בפעילות גופנית משקולות ריצה . אודה להמלצות לפעילות שתפחית את הכאב או כל יעוץ שיכול להקל . תודה

12/10/2019 | 16:45 | מאת: עודד גבע

שלום רב, קודם כל, הפחיתי מהפעילות בעיקר זו של המשקולות המאמצת את הזרועות ואת השכמות התומכות בהן. שחררי מעט וסביר שתהיה הקלה תוך זמן קצר אם לא היעלמות של הכאבים. אם לא יהיה כל שינוי תוך שלושה שבועות כתבי שוב.

12/10/2019 | 17:33 | מאת: חגית

עשית את מה שיעצת לי לפני שחודש ועדין אין שיפור. הכאב בא לידי ביטוי רק בפעולה של מתיחת השרירים התכופפות מה גם שיש לי המון קנקים בגב מה שלא היה קודם ידוע לי שקנקים זה בסדר אני די יודעת לשחרר אותם אבל האם יש סיבה לכך? למעט מנוחה בפלג הגוף העליון יש לעשות? האם יש טיפול? או שהזמן עושה את שלו? בעת שכיבה אין כאבים אבל רוב העבודה שלי הינה בישיבה מה שגורם הרבה לכיפוף של הגב ולכאבים בישיבה אני מבצעת הרבה מתיחות לאורך ביום בעבודה כדי להפחית את הכאב אבל כבר תקופה ואין שיפור. תודה על המענה המהיר :)

13/10/2019 | 07:41 | מאת: עודד גבע

שלום רב, הן ישיבה ממושכת מול מחשב והן פעולות מאומצות עם משקולות עלולות לגרום לכאבים שכן אינן טבעיות לגוף. על כן חשוב לעשות אותן במתינות ועם הפוגות. יש טיפול קרניוסקראל שיכול להועיל אך אינני בטוח שהוא נחוץ. נסי גם עיסוי עדין או כירופרקטיקה. חג שמח.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש