שאלה למומחה לכאבי גב מכשיר tens

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

17/08/2019 | 15:01 | מאת: תמי

עקב כאבי צד בגב המותני נתנו לי מכשיר tensנגד כאבים. ברקע שלי לפני ארבע שנים ניתוח כריתת המנגיומיה mriאחרון תקין מאז שאני משתמשת במכשיר שמתי לב יש לי נטייה ליפול. ושכחתי להגיד לרופא כאב שעברתי ניתוח מה דעתך? ניסיתי לבדוק באינטרנט האם יש קשר או תופעות לוואי של המכשיר נגד כאבים tens ולא מצאתי.. ברצוני לציין שבנוסף לניתוח ברקע שלי הפרעת תנועה קטנה שמטופלת בקסנזין שעוזר לי בתפקוד היום יומי מה דעתך על כול הסיפור?

17/08/2019 | 16:01 | מאת: עודד גבע

שלום רב, לא מוכרות לי תופעות לוואי של המכשיר כפי שאת מציינת. מציע שתבדקי מול הספק/יבואן או באינטרנט.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש