כאבים - פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/08/2007 | 11:37 | מאת: מונה

בוקר טוב, רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר להיפטר מהכאבים האלה? האם זה נכון בכלל לטפל בכך בעזרת רפואה אלטרנטיבית? הבעיה היא שלאחר דיקור אני מריגשה יותר טוב, באופן זמני, ואז אני מתמלאת כוחות, מבצעת מהר את כל אותם פעולות שלא הצלחתי לבצע מרוב חוסר אנרגיה וכאבים, ואז קמה יום אחרי עייפה פי 10, כאילו i pushed it way too hard לא ברור מה הדרך הנכונה. כנ"ל לגבי משככי כאבים. גם הנזק לטווח ארוך לא ידוע לי וגם זה מטשטש ומעט מקל - אך אח"כ מריגישים יותר כאבים בגלל המאמץ כנראה שהגוף לא מוכן לו בזמן ההקלה.. מה עושים?

14/08/2007 | 12:39 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, משככי הכאבים אכן אינם פתרון. יש להם לעיתים תופעות לוואי ובכלל, צריכתם היא בבחינת טיפול בסימפטום ולא במחלה. אני ממליץ יותר על הגישה ההוליסטית, אשר רואה את האדם כמכלול ומנסה לתקוף את הבעיה מכל הכיוונים בו זמנית, ובמיוחד במקרה של פיברומיאלגיה, בה נדרשת תשומת לב גם לפן הנפשי של המחלה. במרפאת "איזונים" מטפלים בחולות פיברומיאלגיה בטיפול בלעדי, עליו תוכלי לקרוא בכתובת הבאה: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx לשאלות נוספות בנושא את מוזמנת לפנות דרך האתר. בהצלחה.

25/08/2007 | 13:04 | מאת: יונינה

כמתמודדת שנים עם הפיברו אני מכירה מצוין את התחושה שהנה הבוקר אני בלי כאבים ואז נרוץ ונכבוש את האורסט. אבל אל זו מחלה כרונית ואם נתכננן את ה"כיבוש" בצעדים קטנים .וגם ניתן לעצמנו טפיחה וחיוך על השכםבכל השלמת משימה קטנה.יקל עלינו ולו במעט ללמוג לחיות עם המחלה.

30/08/2007 | 09:04 | מאת: נטורופט

בס"ד שלום לך גשי לנטורופט מוסמך עם כול ההיסטוריה הרפואית שלך + בדיקות דם + בדיקות הורמונליות ואני מאמין ב"ה שהוא יוכל להקל עלייך לאורך זמן. בברכת רפואה שלימה נטורופט

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש