כאבים בצוואר אחרי תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

05/03/2019 | 22:10 | מאת: מ

שלום, שלשום עבקתי תאונת דרכים. התנגשתי במכונית שלפניי. אחרי כמה שעות התחלתי להרגיש כאבים ביד שמאל. הלכתי להבדק ואמרו שאני בסדר. מאתמול הכאב ביד הפך לזרמים והתחיל אצלי כאב בצוואר... בלילה הרגשתי שהגוף שלי מתפרק. היום כל היום הצוואר כאב וכל שניה יצאו לי קנאקים ורעשים מוזרים. האם יש מה לעשות או להמתין שיעבור?

06/03/2019 | 08:20 | מאת: עודד גבע

שלום רב, זו תופעה ידועה המכונה "צליפת שוט" שפרושה זעזוע של הראש והצוואר בשל התאונה הפתאומית. אם הבדיקה וצילום הצוואר מראים שהחוליות תקינות אזי אין מה לדאוג. זה יחלוף מאליו. אולם אפשר להקל עם עיסוי עדין או טיפול קרניוסקראל.

06/03/2019 | 09:17 | מאת: מ

לא עשו לי צילום... הכאבים בצוואר התחילו לי אחרי.. לבדיקה הלכתי כי היה לי נימול ביד.. רק אחר כך התחיל הצוואר.. האם לבקש לעשות צילום?

07/03/2019 | 07:04 | מאת: עודד גבע

כדאי, אם הכאבים חזקים, ולוא רק כדי לשלול אפשרויות אחרות. במרבית המקרים הכאבים מופיעים באחור ולא מיד לאחר התאונה. גם יומיים שלושה לאחר מכן.

11/03/2019 | 11:48 | מאת: מ

עשיתי הבוקר צילום רנטגן עמוד שדרה צווארי שיצא תקין לחלוטין. אבל באמת יש לי כאבים בצוואר וביד.. האם הכל דמיון? איך יכול להיות שאני מרגישה כאבים ואין סיבה?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש