דלקת בכתף

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/08/2007 | 15:12 | מאת: רחלי

אבי סובל מזה זמן רב מכאבים בכתף . עשו לו צילום רנטגן ואיבחנו דלקת (האם אפשר בצילום לראות דלקת ???) כיצד אפשר לטפל בדלקת בכתף והאם מותר לעשות מוקסה לדלקת (הוא גם סובל מלחץ דם גבוה האם יש אפשרות לעשות מוקסה בכלל אם לא כיצד אפשר לעזור לו ?. תודה רבה מראש

02/08/2007 | 08:48 | מאת: עודד גבע

שלום רב, ניתן לאבחן דלקת בצילום - היא מופיעה כאזור שקוף (לבן) בצילום. דלקת אינה מחלה אלא סימפטום למשהו אחר. חשוב לגלות מה גרם לה ולטפל בו. על כל פנים, נגד דלקת ישנן משחות לטיפול מקומי שגם איתן יש להיות זהירים בשימוש. מוקסה אינה טובה למקרים של לחץ דם גבוה כמו גם כוסות רוח. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש