כאבים בגלל האלכוהול ,............

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/07/2017 | 23:46 | מאת: קרין

אני בת 26 , שותה מדי פעם אלכטהול, במפגשים חברתיים ובמשפחה יין פה ושם בחגים ובהרמות כוסית.. כשאני שותה אלכוהול (יין, מבעבעים, בירות) אני מרגישה כמו שרירים תפוסים באזור חגורת הכתפיים והראש.. כאילו שהכתפיים מתרוממות למעלה בחוסר נוחות וכשאני מפסיקה לשתות ההרגשה פגה. כל פעם שאני שותה אפילו רק חצי כוס יין מה זה התופעה הזאת? האם אסור לי לשתות??

31/07/2017 | 06:24 | מאת: עודד גבע

שלום רב, יתכן וזו תגובה אלרגית לאלכוהול. לא ידוע לי על מקרה דומה. עצתי לך היוועצי עם רופא משפחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש