ל ד"ר גבע

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/07/2007 | 07:42 | מאת: רות

מודה לך על תגובתך. רציתי להסביר את עצמי. פריצות הדיסק שקרו לי זה לא מתאונה או חבלה. התחילו לי כאבי גב איומים באפריל שנה זו. עד שנעשה לי סי טי(גילו שם שתי חוליות לוחצות)L1 L2 עד שהגעתי למומחה כאבי גב,החלו לי כאבי צוואר נוראיים. בהיותי אצלו,הצבעתי בדיוק על המקום הכואב. אז הוא הואיל לקום מכסאו,נגע באצבע אחת,ואמר ,זה מהגב. הכאבים הלכו והתגברו בליווי בחילות. ניגשתי לרופאת משפחה. ואמרתי לה,את ואני יודעות מה פירוש פגיעה בחוליות צוואריות. שלחה אותי ל סי טי דחוף,והתגלה שיש לי 2 פריצות דיסק בצוואר. כרגע אני בטיפול פיזיותרפיה מטעם קופ"ח השלישי במספר. לאחר תשובת הסי טי הופניתי לרופא מוממחה,הוא אמר ניתוח. אני מבינה שפיזיותרפיה תקל על הכאבים אך לא תפתור את הבעייה. אני מחכה לחוות דעת נוספת מרופא מומחה, אין באפשרותי לממן זאת כרגע. המליצו לי על ד"ר שקד מתל השומר אני מבינה שהוא נויוכירוג. רופאת המשפחה שלי אומרת שבמצעים MRI רק במידה והחולה הולך לניתוח. מצטערת שכתבתי מגילת אסתר פשוט הכאבים האלה מוציאים אותי מדעתי. אגב רופא אחד אמר ללכת עם צווארון רופא אחר אמר בלי צווארון תודה לך רות החלפתי גם רופאת משפחה

30/07/2007 | 09:06 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, לצערי, את אחת מיני רבים ורבות הסובלים מכאבים אלה ונתקלים בחוסר האונים של הרפואה הקונבנציונאלית בתחום זה, ומה שגרוע יותר - חוסר הפתיחות שלה לדרך חליפית שהוכיחה את עצמה כיעילה יותר. כשיהיה איבחון CT סופי אשמח לסייע לך. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש