יאוש.הפסור. עקשן הפעם

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

19/12/2016 | 19:14 | מאת: לי

היי לכם,אני והפסוריאזיס שלי כבר יחד כ50 שנה! לפעמים הוא פה ולפעמים הוא לא(מזל!). הפעם הוא בכפות הרגלים-סביב העקבים (איפה שמסירים עור קשה) וגם בכף היד בחלק הפנימי שלה.בעקבים העור כל הזמן ממש נבקע עד שרואים את הבשר ,מאש כואב ולא מצליחה להתגבר.מורחת בטאקורטן G כבר תקופה ארוכה ולא עוזר. גם ביד יש סדקים כואבים. יש לכם רעיון מניסיון? לנסות פוטוטראפיה?

27/12/2016 | 19:37 | מאת: טאוב יונה

פסוריאזיס של כפות ידיים ורגליים קשה מאד לטיפול אפשר לנסות אמבטיות של פסורלן ופוטוטרפיה, שימוש ממושך בסטרואידים לא מומלץ וצריך לשוחח עם הרופא על שינוי בטיפול.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה