מעבר ליומירה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/12/2012 | 12:03 | מאת: דון

אני משתמש באנברל כבר תקופה ארוכה. מצב הפרקים מעולה (אף פעם הוא לא היה באמת גרוע) אבל לאחרונה מצב העור מדרדר. הומלץ לי לעבור ליומירה. האם יש משהו שעשה את המעבר והרגיש שינוי מהותי ? האם למשהו יש משהו אחר להמליץ בנושא ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
20/12/2012 | 12:55 | מאת: גיא

יצא מחקר חדש של חברת מינרל מור על טיפול יעיל וטבעי ללא תופעות לוואי בפסוריאזיס מי שניהל את המחקר ד"ר מרקו הררי רציני

22/12/2012 | 21:34 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

קורה שתרופה ביולוגית (גם אנברל) מאבדת את יעילותה לאחר פרק זמן משתנה. במקרה כזה נכון ואפשר לעבור לתרופה ביולוגית אחרת ובהחלט יש סיכוי מצויין לזכות בשיפור משמעותי והפוגה מחודשת. זה כמובן משתנה מאדם לאדם, יש כאלה שלא מגיבים ויש כאלה שמגיבים חלקית בלבד. במקרהכ כזה יש תרופות אחרות. בכל אופן - לאחר הפסקה של אנברל לשנה שנתיים אפשר לנסות ולחזור אליו ולזכות שוב בתגובה יפה.

13/01/2013 | 17:19 | מאת: דיווי

השתמשתי שנים ברמיקייד, אמביב ואנברל. לכולם הייתה השפעה מטיבה על הפרקים אך ללא השפעה על העור. כשעברתי ליומירה ההטבה על הפרקים נמשכה ובמקביל הייתה הטבה משמעותית על העור עד העלמות מוחלטת של הפסוריאזיס. כרגע בהפסקה מתרופות ביולוגיות מכוון שאני צריכה לעבור ניתוח ושוב יש התפרצות קשה של פסוריאזיס. מחכה לעבור את הניתוח ולחזור שוב ליומירה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה