הריון עם ניאוטגזון

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/12/2011 | 13:20 | מאת: מנחם

שלום רב! אני נוטל תרופת ניאוטגזון 25 מ"ג בעקבות פזוריאסיס. ישנה אזהרה לנשים לא להכנס להריון עד שנתיים מגמר טיפול! האם יש סכנה בהריון במידה והגבר הוא נוטל התרופה? אשמח לתשובה מהירה תודה מראש :-)

29/12/2011 | 18:17 | מאת: טאוב יונה

חיפוש בפורום היה נותן את התשובה בבקשה תשובה קודמת של ד"ר גלעד:"ניאוטיגסון אצל בן זוגך אינו סיבה להמנע מהריון. נאוטיגסון אינו מפריע להפריה אוינו מזיק לזרע אלא להתתחות העובר ולכן כל עוד את אינך נוטלת את התרופה דרך הפה - אין בעיה".

01/01/2012 | 23:14 | מאת: דני

שלום ד"ר גלעד, בחיפוש באינטרנט מצאתי אזכורים של מחקרים עם מרחב מדגם די קטן שנבדק (מספר בודד של גברים). קצת מפחיד . כדי להיות בטוחים , למשך כמה זמן כדאי שהגבר יפסיק את השימוש בניאוטיגאזון לפני ניסיון להריון כדי שנדע שלתרופה בטוח אין השפעה ? האם בדיקת זרע מסוג SPERMOGRAM עשויה לתת מענה? תודה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה