כמה חולים(מכל המחלות)מכל העולם מקבלים את......

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

09/07/2011 | 20:56 | מאת: חסוי

שבוע טוב... כמה חולים(מכל המחלות)מכל העולם מקבלים את הטיפולים הביולוגים שמאושרים גם לפסוריאזיס?? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
10/07/2011 | 17:45 | מאת: טאוב יונה

לא מכיר סטטיסטקה כזאת,השימוש בתרופות הביאולוגיות בעולם כבר מעל עשור. לפי שיחות עם אירגונים בעולם המספרים מגיעים כבר לעשרות אלפים. טאוב יונה יו"ר-אגודת הפסוריאזיס הישראלית.

11/07/2011 | 18:29 | מאת: חסוי

תודה,מחכה לתשובה מקצועית יותר. משום שהנתון הזה לא נשמע הגיוני משום שרק בENBRELיש מעל 500,000 משתמשים לשלל מחלות לצערי הרב לא רשום נתונים על תרופות ביולוגיות נוספות וברצוני לדעת כמה בסך הכל מקבלים את התרופות הביולוגיות לכל המחלות ולא רק פסוריאזיס תודה.

13/07/2011 | 12:41 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

שלום חגית, שאלה טובה את שואלת ולצערי הסטטיסטיקה הזו עלמוה ושמורה היטב בידי החברות היצרניות. בגדול אנברל המצויה בשוק כבר למעלה מ- 15 שנים וגם רמיקייד שנמצאת תקופה דומה - כבר מכרו ביחד קרוב למיליון טיפולים (לפי דברי נצידי החברות). התרופות האחרות - צעירות יותר ומכרו פחות אבל אני מעריך שאנחנו איפה שהוא בין מיליון וחצי לשני מיליון מטופלים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה