התגברות בפסוריאזיס
דיון מתוך פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה
שלום רב שמי חנה ואני בת22 אני חולה בפסוריאזיס מאז שאני ילדה קטנה ניסיתי את כל התרופות והמשחות שבעולם ואפילו אצל הומופאטיים ודיאטניות הייתי כלום לא עזר דווקא בשנתיים האחרונות חל שיפור אבל עכשיו אני אחרי לידה וזה התחדש ונהיה יותר חמור האם יש קשר?ומה כדאי לעשות כדי שזה ישתפר?
צר לי לשמוע על ההחמרה. קרוב לוודאי שיש קשר לעייפות סביב ההתעסקות עם תינוק/ת חדשה. הפרטים שאת מוסרת לא מאפשרים אפילו להתחיל להציע לך מה לעשות חוץ מאשר לפנות לרופא עור המנוסה בטיפול בפסוריאזיס - שיבדוק אותך ויתפור חליפת טיפול המתאימה לצרכייך.
לד"ר שלום רב תודה רבה על המענה לאחרונה הייתי אצל רופא והוא אמר לי שזה בעקבות הלחץ האם זה קשור?ורציתי בבקשה לברר לאחרונה בקיום היחסים מאוד כואב לי האם יש קשר והפסוריאזיס התפתח גם לשם או אין קשר?