פסוראזיס ומזון

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/09/2010 | 13:12 | מאת: פזית

שלום רב האם אכילת ירקות ממשפחת הסולניים - עגבניה, פלפל, חציל ותפוח אדמה מחמירים את מצב הפסוראזיס? האם חולה פסוראזיס צריך להמנע מלאכול ירקות אלה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
05/10/2010 | 14:17 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

הטענות הללו חוזרות ומושמעות מפעם לפעם ע"י חולים שונים אבל אין לכך כל סימוכין מדעיים. כך שלמעשה התשובה היא אישית. אם במקרה שלך אכילה של ירקות אלה גורמת להחמרה - עדיף שתמנעי מהם.

12/10/2010 | 12:22 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות טבעית

"מחקר סין" תזונה ובריאות בין סין לארצות-הברית מחקר סין, ספרו של ד"ר ט'קולין קמפבל, נשען על מגוון עצום של מקורות מדעיים, וביניהם סקר התזונה המקיף בהיסטוריה. מסקנתו: תפריט צמחי מגוון, ללא כל מוצרים מן החי, הוא אמצעי עיקרי למניעת המחלות הכרוניות האופייניות למערב, והוא גם תורם לריפוי מחלות אלה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה