פסוראזיס בקרקפת
דיון מתוך פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה
שלום ד"ר יש לי פסוראזיס על רוב הקרקפת.השתמשתי תקופה קצרה בדיפרוסליק .כרגע הראש שלי מכוסה בקשקשת עבה ויש לי נשירת שער רצינית.רופא העור שלי נתן לי למרוח על הקרקפת טיפות דייבונקס 3 פעמים בשבוע בלילה ולחפוף באלפוסיל בבוקר במשך שבועיים.השאלה שלי:האם הדיבונקס יסיר את הקשקשת העבה או שאני צריכה להסירה עם שמן פראפין וחומצה סיליצילית לפני השמוש בדיבונקס ?אם כן באיזו תדירות להשתמש אחר כך בדיבונקס ?
תחילה יש להסיר הקשקשת עם שמן פרפין וח' סליצילית ורק אח"כ לעבור לטיפול עם הדייבונקס - פעמיים ביום 15 טיפות לפיזור על כל שטח הקרקפת והאלפוסיל במגע ממושך - לללפחות 5 דקות ובשאיפה חצי שעה (לחפוף, להשאיר בראש, לצאת ולשטוף אחרי כמה זמן).
היי יפית רוצה לנצח את הקשקשת אשמח לשוחח איתך צרי קשר שווה לך להתנסות במוצר אדיר פרי פיתוח של מכון וולקני מוצר אדיר 0525288333 המשך יום טוב ח נ י ח נ י