שלום

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

02/05/2010 | 15:39 | מאת: שרה

אני סבתא לנכד בן 6, ואתמול גילינו על גופו סימנים אדומים. אני מאוד חוששת שזהו התחלת פסוריאזיס. לפני שנפנה לרופא המשפחה רציתי לדעת על מה ממליצים פה בפורום כטיפול היעיל ביותר? והאם בעזרת טיפול ניתן להעלים לגמרי את הסימנים הללו. תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה
05/05/2010 | 19:21 | מאת: טאוב יונה

שלום שרה ראשית צר לי שנכדך סובל. שנית, מומלץ קודם לאבחן ולא להיכנס לספקולציות מיותרות. יש מגוון של טיפולים והם שונים ממקרה למקרה. הטיפולים נקבעים לפי סוג הפסוריאזיס, מידת ההתפשטות שלו, מיקומו בגוף, גיל ומין המטופל. מידע על המחלה ודרכי טיפול באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית www.psoriasis.org.il

06/05/2010 | 01:17 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

האם יש פסוריאזיס במשפחה? מהיכן החשד? הרבה פעמים לוקח לא מעט זמן כדי להבין שאכן מדובר בפסוריאזיס ובפרט בילדים. נא לא לעשות ספקולציות ולגשת לרופא עור שינסה לאבחן וימליץ על גישה.

17/05/2010 | 22:41 | מאת: שירי

אגב, בסוכות גילינו אצל בני תופעות בעור הנראות בדיוק כמו פסוריאזיס (אני סובלת מזה שנים רבות כך שא"א בד"כ לעבוד עלי...) די נבהלנו, אבל התופעה עברה מיד לאחר החג, מה שהתברר כנראה כאלרגיה לחומר שרססנו על הסכך (אין לי כל הסבר אחר...) כך שכדאי לחכות מעט לפני ש"חורצים גורלות.."

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה