שימוש חוזר בדיבובט

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

21/06/2009 | 21:27 | מאת: רן

מהי צורת השימוש החוזר בדיבובט? לאחר חודש מריחה,הנגעים די ירדו. אך שהם חוזרים מה צורת השימוש החוזר? 1.עוד חודש שלם? 2.מריחה פעם ביום עד שנעלם(גם אם נעלם פתאום אחרי 8-12 יום לדוגמא)? 3.מריחה של 2-3 פעמים בשבוע נניח עד העלמות? תודה.

24/06/2009 | 00:13 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

ההנחייה היא מריחה רצופה עד חודש או עד העלמות ואח"כ ירידה בתדירות לפעמיים בשבוע למשל - או לכל תדירות נמוכה אחרת המונעת חזרה או מאפשרת העלמות של הנגעים. אם מתחילה החמרה אפשר לחזור לתקופה של עד חודש למריחה יום יומית ושוב לרדת לתדירות המינימאלית המשמרת המצב.

26/06/2009 | 08:24 | מאת: יונתן

זה בדיוק מה שאני עושה. מורח חודש ואח"כ ממשיך לפי הצורך. אין עם זה שום בעיה וזה פועל נהדר. כנראה שזה הוויטמין D שהיא מכילה. אני מציע לך לשלב את זה עם אמבטיות של "בלנאום כפי שד"ר גלעד המליץ פה בעבר. גיליתי שזה ממש עוזר לי.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה