שימוש חוזר בדיבובט
דיון מתוך פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה
מהי צורת השימוש החוזר בדיבובט? לאחר חודש מריחה,הנגעים די ירדו. אך שהם חוזרים מה צורת השימוש החוזר? 1.עוד חודש שלם? 2.מריחה פעם ביום עד שנעלם(גם אם נעלם פתאום אחרי 8-12 יום לדוגמא)? 3.מריחה של 2-3 פעמים בשבוע נניח עד העלמות? תודה.
ההנחייה היא מריחה רצופה עד חודש או עד העלמות ואח"כ ירידה בתדירות לפעמיים בשבוע למשל - או לכל תדירות נמוכה אחרת המונעת חזרה או מאפשרת העלמות של הנגעים. אם מתחילה החמרה אפשר לחזור לתקופה של עד חודש למריחה יום יומית ושוב לרדת לתדירות המינימאלית המשמרת המצב.
זה בדיוק מה שאני עושה. מורח חודש ואח"כ ממשיך לפי הצורך. אין עם זה שום בעיה וזה פועל נהדר. כנראה שזה הוויטמין D שהיא מכילה. אני מציע לך לשלב את זה עם אמבטיות של "בלנאום כפי שד"ר גלעד המליץ פה בעבר. גיליתי שזה ממש עוזר לי.