צמיחת שיניים לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/08/2007 | 19:07 | מאת: אמא דואגת

בקשה דחופה!! איזה נקודות ניתן לדקור תינוק בן שנה ושלושה חודשים שסובל מכאבי צמיחת שיניים?? תודה מראש!

12/08/2007 | 23:58 | מאת: אבישי ימין

שלום ומצטער על האיחור במענה לבקשה הדחופה אלה אם כן את מדקרת בעצמך אני לעולם לא המליץ לך לבצע את הפרוצדורה לבד. לפני כניסת טיפולי השינים המודרנים לסין הטיפול בדיקור היה נפוץ מאוד בטיפול בכאבי שינים והוא אכן מאוד יעיל רק שאני מניח שיש הבדל בין טיפול בכאב שנובע מ"חור" בשן ומכאב שנובע "צמיחת שיניים" הנקודות הנבחרות הן נקודות דיסטאליות בלבד. יש לבדוק רגישות של הנקודות ולדקור בהתאם. הנקודות הדיסאטליות צריכות להיות בעיקר על LI,ST,TW להבנתי את הספרות השינוי צריך להיות מיידי בברכה אבישי

מנהל פורום רפואה סינית