טיפול בטיקים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/08/2007 | 00:55 | מאת: דפנה

רציתי לדעת איך ניתן לטפל בטיקים במסגרת הרפואה הסינית. מדובר באדם בן 46 הסובל מטיקים גופניים וגם קצת קוליים. מה אפשר לעשות? תודה

05/08/2007 | 18:53 | מאת: אבישי ימין

שלום דפנה הרפואה הסינית מטפלת בתיקים ע"י שילוב של צמחי מרפא ודיקור סיני. דיקור סיני יעיל במיוחד בטיפול בבעיות ממקור נוירולוגי (עצבי) כמו טיקים ולכן אחוז ההצלחה בבעיות שכאלה (כגון כאבי ראש, סחרחורות, שיתוק לאחר אירוע מוחי,טיקים) יחסית גבוה אך כמובן שצפי ההחלמה הוא תמיד בתלות בחומרת המחלה. אשמח להמליץ לך על מטפל באזור מגורייך בברכה ימין אבישי המרכז הקהילתי לרפואה סינית www.kehilaty.com

מנהל פורום רפואה סינית