חסימה כבדית (מושג ברפואה הסינית)

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/10/2006 | 10:43 | מאת: Riki

אני בטיפול של דיקור סיני כבר 6 חודשים פעם בשבוע. יחד עם הרבולוגיה סינית. הרופא שלי נסע לחו"ל ולכן הופסק הרצף של הטיפול. כעת אני חובה הפלה ספונטנית לקראת סוף טרימסטר ראשון ועם כל הבלגן הפסקתי לקחת את העשביה הסינית. אחד מהם AN SHEN DING ZHI WAN . השני אני לא מוצאת ולא זוכרת איך קוראים לו בסוף יש את המילה SANG. האם כל הנסיון להתיר את החסימה הכבדית גרמה להפלה? אילו נקודות דיקור צריך להדגיש כעת ולכמה זמן ומדוע? בדיקורים הקודמים שעשיתי יש לי רגישות מאוד גבוהה לדקירות - למה?

25/10/2006 | 12:09 | מאת: אבישי ימין

שלום AN SHEN DING ZHI WAN היא מרשם שלקוחה מקבוצת פרומולות ששמה "הרגעת הנפש" .אין בה צמחים שיכולים לגרום להפלה. מכיוון שאני לא מכיר את המקרה מקרוב אז קשה לי להגיד אבל הסיכויים שהדיקור גרם להפלה הם קלושים, בכול זאת טוב יהיה להתיעץ עם המטפל שלך לכשיחזור. חשוב לזכור שהפלות ספונטניות הן תופעה שכיחה למדיי ולא כול הנשים שהפילו עברו טיפולי דיקור במקביל מקווה שעזרתי אבישי

מנהל פורום רפואה סינית