רפלוקס בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/06/2007 | 00:48 | מאת: אמא מודאגת

ביתי בת 8 סובלת מזה כשנה מרפלוקס בדרכי השתן בדרגה 2-3 הומלץ לנו על הזרקת דפלוקס. האם לרפואה הסינית יש פיתרון לטיפול ברפלוקס ואם כן מהו?

04/06/2007 | 15:56 | מאת: אבישי ימין

שלום אמא הטיפול הקונבנציונאלי ברפלוקס הוא שימוש ארוך טווח באנטיביוטיקה שאצל מיעוט מהמטופלים יכול לגרום גם לתופעות לוואי לא נעימות. לפי הרפואה הסינית רפלוקס נובעה מחולשה של פלג הגוף התחתון וניתן לטפל בזה ע"י חיזוק אנרגית הכליות שאחראית על מתן השתן. גם דיקור וגם צמחי מרפא ביחד או לחוד יכולים להיות לעזר בברכה אבישי ימין .

מנהל פורום רפואה סינית