דיאבטס אינסיפידוס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/05/2007 | 11:11 | מאת: רות

שלום! נקבע כי יש לי דיאבטס אינסיפידוס, אני משתמשת למעלה משבועיים בספריי "מינירין", ומיד לאחר השימוש מרגישה לחץ אטומי ברכות ובמצח, האם זו תופעה ידועה? אם כן אילו תרופות חוץ מהספריי ישנן? יש צמחי מרפא שיכולים לעזור? כמו-כן, ברצוני לדעת ממה נובעת המחלה? האם המחלה מעידה חלילה על גידול במוח? האם היא מסוכנת? האם היא תלווה אותי לכל החיים? תודה מראש!! רות בטיש

23/05/2007 | 12:43 | מאת: אבישי ימין

שלום רות דיאבטיס אינסיפידוס או סכרת תפלה בשמה העברי נובע מחוסר בהורומון שתפקידו לווסת את כמות השתן ADH אני מציע לך להתיעץ עם מי שנתן לך את המרשם לספריי לגבי תופעות הלוואי. אינני מוסמך לעשות כן. הרפואה הסינית מסוגלת לשתן בתכיפות ודכיפות במתן שתן וגם בסכרת תפלה, בעקר ע"י מתן צמחי מרפא סינים שמותאמים באופן אישי למטופל בברכה אבישי ימין

מנהל פורום רפואה סינית