GSE לבת השנה המצוננת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/11/2006 | 09:49 | מאת: ofir369

שלום, בתי בת השנה מאוד מצוננת (מנוזלת ומשתעלת) האם ניתן לתת לה כמה טיפות של GSE תמצית זרעי אשכוליות?

10/11/2006 | 12:17 | מאת: אבישי ימין

היי אופיר אנו לא משתמשים בזרעי אשכוליות ברפואה הסינית. ייתכן שנעשה בהם שימוש ברפואת צמחי מרפא מערבים. לדעתי אתה יכול לבדוק בפורום נטורופתיה. לרפואה הסינית טיפולים מאוד יעילים במקרי התקררות בילדים אבל כאמור טיפולים אחרים. בברכה ימין אבישי

07/12/2006 | 06:21 | מאת: ירון

כפי שנאמר רבות : הצטננות היא מחלה של שבוע ללא טיפול ושל שבעה ימים עם טיפול . ניתו להעזר בתכשירים טבעיים להקלה סימפטומטית כגון סמבוכל אקטיב דיפנס , פרוטק , וכן תמציות צמחין שונות לפי אופי ההתקררות . צמחים סינים ידועים גם כמועילים אך מחירם יקר וטעמם לרוב רע .

מנהל פורום רפואה סינית