בהמשך לעודף חומציות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/03/2007 | 17:39 | מאת: תמר

תודה לך על התשובה וגם רציתי לשאול אותך אם בדיקור יש תופעות לוואי כי בעבר טופלתי ברפלקסולוגיה והיו לי תופעות לוואי של סחרחורות ובחילות תודה

07/03/2007 | 17:02 | מאת: אבישי ימין

באופן עקרוני לדיקור יש תופעות לוואי מועטות ביותר אם בכלל שמתבטאות העיקר במעט כאב סביב המקום הדקור יום לאחר הטיפול. זה בדר"כ לא קורה. מצד שני להבנתי ברפלקסולוגיה גם כן לא צריך להיות תופעות לוואי. דיקור כמו רפלקסולוגיה הם לא תהליכים שכוללים החדרה של חומרים למחזור הדם(כמו תרופות) ולכן תופעות הלוואי שלהם מעטות מאוד אם בכלל בברכה אבישי

מנהל פורום רפואה סינית