האם ניתן לרפא אלרגיה לשומשום

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/11/2016 | 16:01 | מאת: אליס

שלום רב, לביתי בת השנתיים יש אלרגייה לשומשום שגילינו מיד עם המגע הראשון אפילו לגרגר אחד. האם דיקור סיני יכול לרפא את האלרגיה הזאת לחלוטין? תודה, אליס

אליס שלום, הטיפול בדיקור סיני עשוי בהחלט לסייע לתופעת האלרגיה של ביתך אך כמו בכל נושא אחר ברפואה, לא ניתן להבטיח 100% הצלחה. שווה לנסות ולראות איך זה עובד אצל ביתך. לשם אבחנה וטיפול מעמיקים יותר מציע לגשת למטפל מוסמך לרפואה סינית המומחה בטיפול באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

14/11/2016 | 20:20 | מאת: אליס

שלום. היינו היום אצל מטפל בדיקור סיני. הוא שם לה 2 מחטים לשתי שניות והוציא. והמליץ על צמחי מרפא bi yan pian להפחתת נזלת. לגבי אלרגיה לשומשום אמר שלא יכול להבטיח כלום... האם תמצית הצמחים הזאת מתאימה לילדה בת שנה ו10 חודשים? תודה, אליס

מנהל פורום רפואה סינית