הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/02/2015 | 15:59 | מאת: ענת

הי זה כבר חודש שאני לא מצליחה להרדם בלילה, שכל המערכת הסימפטטית בפעולה, אני רוצה לישון אבל הגוף במצב של עירות, אני לוקחת לאחרונה כדורי שינה להרדמות, אבל גם איתם, אין לי יותר משתי שעות שינה בלילה, חשה ביום מועקה, לחץ בבית החזה ועל סף דכאון. אשמח לישועה........!!!

ענת שלום, לא ציינת בת כמה את. נשמע שתחושת הלחץ שאותה את חשה משפיעה על השינה. מניסיוני, הטיפול באמצועת הרפואה הסינית עשוי לסייע לך מאוד. הוא יטפל קודם כל בהרגעה, החזרת הגוף לאיזון וכמובן הסיוע בשינה. ממליץ לך מאוד לנסות. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית