כורכום

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/01/2015 | 12:05 | מאת: כורכום

שלום ברצוני לצרוך כורכום לצורך הנאה מכל היתרונות התזונתיים אשר מצויים בו ואין צצורךלפרט. אלא שאני מעונינת לצרוך אותובצורתוהטבעית, לא בקפסולות או אבקות שנפכרוץ בבתי טבע אשר ,מריחות, לי כמו סוג של תוסף מזון/תרופה. אני יכולה לקנות תבלין כמו שמוכרים במרכולים אבל מרגיש לי ששם האבקה קיימת כבר הרבה זמן מה שמעיד על איכות מוצר ירודה. איך ואיפה בכל זאת אוכל לצרוך את הכורכום בצורתו הכמה שיותר טבעית? אני יודעת שיש שורש שאותו אוכל לקנות אבל הוא קשה כמו אבן ואין לי יכולת לטחון. תודה

שלום רב, בכדי להנות מהסגולות הרפואיות של הכורכום ולא באמצעות קפסלות יהיה עליך לצרוך המון כורכום! לא בטוח שניתן לצרוך כמות זהה באופן טבעי. עם זאת, לא כל כך מכיר מקורות טבעיים אחרים לכורכום מעבר לקפסולות או התבלין שנקנה במכולת. אולי תוכל למצוא יותר חומר בנושא בחיפוש ברשת. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית