גיהוק לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/12/2013 | 11:31 | מאת: מיכא

אבא שלי עבר איורע מוחי קשה לפני 6 חודשים , בשבוע הזה הוא כבר 5 ימים סובל מגיהוק (שיהוק ) האם יש טיפול לפעיה הזאת ?

מיכא שלום, לא כל כך ברור לי מה הקשר בין האירוע המוחי מלפני חצי שנה והגיהוק/שיהוק הנוכחי. בהחלט ניתן לטפל בבעיה באמצעות הרפואה הסינית. ממליץ ליצור קשר עם מטפל מומסך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. רונן רוזנבלט ניר

28/12/2013 | 10:40 | מאת: מיכא

איזה טיפול שמוריד הגיהוק , כי אני ביררתי אצל מטפלים ברפואה סינית (מוסמך) אמר שאין טיפול . אז אוליאתם יכולים לעזור

מנהל פורום רפואה סינית