גרעינים לבנים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

13/09/2013 | 17:49 | מאת: גרעינים לבנים

שלום אני מאוד מאןד אוהבת לאכול גרעינים לבנים אני אוכלת אותם טבעיים, לא מלוחים, ולא קלויים אוכלת כל יום והם מהווים בעבורי מקור לשומן מהאוכל 1- אילו דברים בריאים אני מרוויחה מהם 2- האם אני מזיקה לעצמי בהנחה שאני אוכלת אותם כל יום- כלומר תקופה ארוכה, 3- האם יש בגרעינים אלו גם דברים לא בריאים או מהם עלי להזהר? אני שואלת כי קראתי שהם מכילים כמות גדולה של אומגה 6 ממנה אסור לצרוך בכמות גדולה תודה

שלום רב, הגרעינים הם מקור שומן. זרעים וגרעינים בעיני הרפואה הסינית הינם מחזקי יין. אין בעייה עם עם צריכה יום יומית אך יש לשים לב שלא להגזים בכמות. אני סבור שתוכלי לקבל יותר מידע לשאלות אלה בתחום הנטורופתיה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית